Hoe breng je het DNA van Zeeland in beeld?

Zeeland is een provincie met akkerlanden, weiden, water en stranden. We hebben veel "vierkante landschappen" in Zeeland. Met daarin een horizon, een gevoel van weidsheid en een ruimtelijk vergezicht. Maar dat is maar één kant van onze provincie. Er wordt hier ook geleefd! Onze provincie kent tal van innovatieve bedrijven en bijzondere Zeeuwen. En het Zeeland waarin we wonen, werken en leven gaat ook over dorpen en steden, huizen en kantoren, industrie, havens, evenementen, sport en cultuur en last but not least: over mensen. Eén van de grote uitdagingen voor (amateur)fotografen is om die diversiteit en vooral de verrassende kanten van Zeeland in beeld te brengen. Maar hoe doe je dat? Kijk voor meer informatie onder de knop "Zelf foto's toevoegen" en klik door naar de Spelregels.

Het Zeeuws meisje en een boertje in klederdracht zijn een zeldzaamheid in het straatbeeld. Als je de huidige landbouw in Zeeland wil illustreren, doe je dat eerder met een stampende John Deere die zich grommend op zijn achterwielen door de vette klei heen vecht. De boodschap aan de fotografen is dus simpel: fotografeer het Zeeland van nu in al zijn facetten! En de band die mensen hebben met de provincie. We willen het echte Zeeland laten zien, onthullen en benoemen. We zijn op zoek naar beelden die kwaliteit laten zien en verwondering oproepen! En naar beelden die de pure echtheid van onze provincie laten zien.

Doe waar je goed in bent en verbaas ons over onze eigen provincie…is dat echt waar…!? Zoek de aantrekkelijke pure echtheid en vang deze vol trots in een spannend beeld.

Terug naar de homepage