Over deze website

De DNA Beeldbank (http://www.laatzeelandzien.nl/beeldbank) is onderdeel van www.laatzeelandzien.nl en bevat foto's van innovatieve bedrijven, stoere sporten, bijzondere Zeeuwen en andere onderwerpen die laten zien dat je in Zeeland goed kunt wonen, werken en leven.

De DNA Beeldbank wordt geëxploiteerd door de Provincie Zeeland. Over de inhoud van de DNA Beeldbank kan worden gecorrespondeerd, per e-mail promotie@zeeland.nl en telefonisch +31(0)118 631400. Over besluiten tot wel of niet plaatsen van beeldmateriaal kan niet worden gecorrespondeerd. Lees hiervoor ook de algemene voorwaarden voor fotografen.

Productie

De DNA Beeldbank is gerealiseerd door het cluster Digitale Media, Provincie Zeeland, met medewerking van Studio Lodown (interactie-design en vormgeving, Oost-Souburg) en Orestis Molopodis (http://www.orestis.nl, front-end development, Amsterdam).

Wat kan van deze website verwacht worden

Deze website wordt met zorg geredigeerd. Er wordt veel aandacht besteed aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de website www.laatzeelandzien.nl/beeldbank. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Het provinciaal bestuur kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op de website www.laatzeelandzien.nl/beeldbank of op websites waarnaar wordt verwezen.

Informatie die essentieel is voor de gebruiker, dient dus te allen tijde door de gebruiker zelf gecontroleerd te worden bij de verantwoordelijke instantie. Mocht deze website informatie bevatten waarvan het vermoeden bestaat dat deze onjuist is, dan kan dit kenbaar worden gemaakt door een email te sturen naar het emailadres promotie@zeeland.nl.

Tekengrootte aanpassen

U kunt de grootte van het lettertype op deze website zelf instellen in uw browser. In Internet Explorer: Beeld - Tekengrootte. In Mozilla FireFox: Beeld - Tekengrootte of de sneltoetsen CTRL + (vergoten van tekst) en CTRL - (verkleinen van tekst).

PDF -documenten

Op deze website wordt soms verwezen naar documenten in PDF-indeling (Portable Document Format). Om deze documenten te kunnen lezen, heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. U kunt dit programma gratis downloaden en installeren.