Over de DNA Beeldbank

De beeldbank fungeert als podium en distributiekanaal zonder winstoogmerk, tussen Zeeuwse fotografen en ambassadeurs die Zeeland willen promoten. Zeeuwse ondernemers en andere geïnteresseerden kunnen foto's uit de DNA-beeldbank downloaden voor promotionele doeleinden, om de diversiteit en kwaliteit van de regio Zeeland te laten zien. Foto's uit de Zeeland DNA-Beeldenbank mogen gebruikt worden in de meest uiteenlopende uitingen (nieuwsbrieven, websites, advertenties, folders), zolang de provincie Zeeland maar positief wordt belicht.

De beeldbank wordt gevuld met foto's die het Zeeland van nu in al zijn kwaliteit en dynamiek laten zien. Bezoekers die een band hebben met Zeeland, kunnen verrassende foto's van Zeeland uploaden en deze beschikbaar stellen voor promotioneel gebruik. Ook professionele fotografen kunnen de beeldbank gebruiken als platform en geïnteresseerde gebruikers doorverwijzen naar hun eigen website.

Lees ook de spelregels voor gebruik van de DNA Beeldbank.

De beeldbank is onderdeel van de website www.laatzeelandzien.nl. Op de website is kunnen bedrijven en inwoners meer te weten komen over het nieuwe promotiebeleid voor Zeeland, op basis van het Zeeuws DNA. Daarnaast kunnen bezoekers op deze site vertellen over hun band met Zeeland, PromotieWaar downloaden, Zeeuwse DNA-kleuren combineren en e-cards versturen. Provincie Zeeland is verantwoordelijk voor de opzet en inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina. Wij zullen uw melding zo spoedig mogelijk behandelen en eventueel actie ondernemen.